Casa de amanet este locul in care poti beneficia de un imprumut rapid, pe loc, cat timp detii obiecte de valoare pe care sa le lasi drept garantie. De-a lungul timpului, casele de amanet si-au extins tot mai mult serviciile, locatiile Midas fiind cele mai avantajoase cand vine vorba despre o casa de amanet cu beneficii multiple pentru clienti. De curand, agentiile Midas vin cu un nou serviciu menit sa le faciliteze activitatea clientilor.

Se apropie concediile de vara, ne-am ales deja locatiile si tot ce mai avem de facut este sa ne pregatim bagajele si restul lucrurilor pe care urmeaza sa le luam cu noi. De cele mai multe ori, destinatia finala este o alta tara europeana care necesita si un schimb valutar al monedei de circulatie. Si pentru ca fiecare ban in plus conteaza, pentru a nu intampina pierderi atunci cand apelezi la o casa de schimb valutar in Bucuresti, iata ce trebuie sa stii:

De multe ori, obtinerea unui imprumut de la o institutie bancara nu este o procedura tocmai simpla, care se rezolva in scurt timp. Exista o multime de politici pe care trebuie sa le respecti, dar si formalitati pe care esti obligat sa le indeplinesti. Atunci cand ai nevoie de un imprumut, de cele mai multe ori timpul este limitat, fapt care te obliga sa apelezi la alte solutii mult mai avantajoase.

Serviciile unui amanet sunt variate. In primul rand ca poti vinde catre o casa de amanet mai multe tipuri de bunuri: bijuterii din aur, argint, platina, electronice, electrocasnice, masini, dar si pentru faptul ca ofera sume de bani imprumut în schimbul obiectelor lasate pe termen scurt. Pe langa asta, o casa de amanet mai are si multe alte avantaje, descopera-le pe cele mai importante!

Pagina 1 din 6

Contacteaza-ne!

Pentru mai multe informatii despre serviciile noastre, va rugam sa intrati in legatura cu noi, la care un consultant Midas Amanet va va oferi cea mai buna solutie.