Chiar daca pentru noi metalele precum aurul si platina sunt cele mai scumpe din piata, exista in lume un metal care poate ajunge la un pret de 30 de milioane de dolari pentru un singur gram. Exista mai multe metale rare folosite in industrie care depasesc cu mult pretul aurului. Iata topul celor mai scumpe!

Cum ti se pare varianta de a deschide o afacere profitabila cu bani putini? Daca iti surade perspectiva antreprenoriatului, dar nu stii de unde sa incepi ca sa-ti faci intrarea in lumea de business, iti spunem de ce ai nevoie: o idee buna (nu neaparat originala), un plan excelent de afaceri si o suma de bani. Ca sa faci rost de bani, poti sa economisesti, poti sa te imprumututi de la familie, prieteni sau rude ori poti sa mergi intr-o casa de amanet din Bucuresti si sa-ti vinzi cateva dintre bunurile pe care le ai.

Lipsa educatiei financiare reprezinta unul dintre principalele motive pentru care nu reusesti sa obtii veniturile pe cat ti le doresti si nici sa econmisesti? Daca asa stau lucrurile, afla ca foarte multi romani se afla intr-o situatia similara tie, adica nu au o educatie financiara care sa le permita sa castige si sa economiseasca bani. In cazul in care iti doresti sa faci primii pasi pe taramul educatiei financiare si, astfel, sa iti gestionezi mai bine veniturile, sa castigi suplimentar si pui bani la saltea, tine cont de sfaturile de mai jos.

Vrei sa-ti cumperi un telefon ieftin si bun? Atunci, apeleaza la oferta de telefoane pe care o are Midas, una dintre cele mai importante retele de case de amanet din Bucuresti. In cazul in care nu stiai, la Midas Amanet poti nu doar sa vinzi sau sa pui gaj anumite bunuri, cum ar fi bijuterii, tablete si telefoane inteligente, ci si sa cumperi anumite obiecte. Descopera, mai jos, cateva dintre bunurile pe care le poti cumpara de la o casa de amanet, pe langa telefoanele ieftine si bune.

Ai nevoie de bani si te-ai gandit sa apelezi, pentru prima oara in viata ta, la o casa de amanet? Amanetul reprezinta o solutie foarte eficienta ca sa faci rost de bani. Chiar daca nu ai experienta in amanetarea anumitor obiecte, este cazul sa nu iti faci griji, deoarece tot procesul decurge transparent si extem de rapid. Ca sa fie totul cat mai usor am pregatit, mai jos, cateva recomandari pentru tine.

Pagina 1 din 7

Contacteaza-ne!

Pentru mai multe informatii despre serviciile noastre, va rugam sa intrati in legatura cu noi, la care un consultant Midas Amanet va va oferi cea mai buna solutie.