O casa de amanet este privita des drept o solutie urgenta si absolut normala pentru a face rost de bani in mod legal. Imprumuturile oferite intr-o casa de amanet sunt acordate in urma unei garantii pe care esti dispus sa o lasi, un obiect pe care sa il pui gaj, imediat dupa ce este evaluat. Serviciul de amanet are o serie de beneficii, iar pe cele mai importante ti le prezentam mai jos!

Utilizarea aurului este cunoscuta inca din perioada preistorica. Din cele mai vechi timpuri, aurul a fost considerat o investitie profitabila datorita valorii sigure, care nu se pierde o data cu trecerea timpului. Pentru fiecare cultura, aurul a avut o insemnatate aparte. Iata care sunt cele mai inedite curiozitati despre aur din toate timpurile!

O casa de amanet s-a dovedit a fi de multe ori un real ajutor in situatiile presante care nu suporta amanare din punct de vedere financiar. Este locul in care primesti pe loc suma de bani de care ai nevoie in schimbul unor obiecte personale pe care esti dispus sa le amanetezi. Daca nu stii cum functioneaza o casa de amanet, iti prezentam cateva dintre informatiile de baza.

Chiar daca pentru noi metalele precum aurul si platina sunt cele mai scumpe din piata, exista in lume un metal care poate ajunge la un pret de 30 de milioane de dolari pentru un singur gram. Exista mai multe metale rare folosite in industrie care depasesc cu mult pretul aurului. Iata topul celor mai scumpe!

Pagina 1 din 7

Contacteaza-ne!

Pentru mai multe informatii despre serviciile noastre, va rugam sa intrati in legatura cu noi, la care un consultant Midas Amanet va va oferi cea mai buna solutie.