Amanet Electronice

Amanetul de electronice se desfasoara pe un principiu simplu. Clientul casei de amanet care doreste obtinerea unui imprumut de bani rapid, ofera la schimb produse electronice. Gama de produse acceptata de amanetul de electronice este extrem de variata, are loc evaluarea obiectului si se ofera imediat banii clientului. Schimbul are loc in baza unui contract transparent, fara clauze ascunse. Midas Amanet ofera o evaluare corecta a obiectului electrocasnic primit in garantie, indiferent ca este vorba de smartphone, laptop, tableta, televizor s.a.

Oferim cele mai bune preturi de pe piata!!!

De ce sa alegi un amanet de electronice/electocasnice?

Primesti banii de care ai nevoie in timp util, fara energie inutil consumata, fara acte doveditoare. Cu totii avem in casa un obiect electrocasnic. Cand vine vorba de rezolvarea unei probleme urgente, a oferi amanetului de electrocasnice un obiect care sa poata fi garantie pentru banii de care ai nevoie, este cu adevarat o solutie simpla si de preferat. Amanetul de electronice/electrocasnice din Bucuresti, Midas Amanet, ofera conditii avantajoase, seriozitate, evaluare corecta, transparenta.

Pentru mai multe informatii

va rugam sa ne contactati

Contacteaza-ne!

Pentru mai multe informatii despre serviciile noastre, va rugam sa intrati in legatura cu noi, la care un consultant Midas Amanet va va oferi cea mai buna solutie.