Amanet Platina

Primim obiecte din platina in orice stare sau forma, atat in regim de amanet cat si de vanzare.
Amanetul de bijuterii a devenit o optiune preferata de clienti, datorita conditiilor minime si a procesului rapid prin care se pot obtine banii doriti. Amanetul de bijuterii poate fi astfel la indemana fiecaruia dintre noi care avem nevoie de o suma de bani pentru a rezolva o situatie urgenta. Cu atat mai mult, casa de amanet Midas Amanet este in intampinarea clientilor, pentru ca amanetul de bijuterii implica nu doar obiectele din aur si argint, dar si bijuteriile din platina. Asadar, amanetul platinei este cu putinta. Pretul gramului de platina la amanet este unul care poate varia in functie de cotatiile mondiale. Actiunea care se petrece este simpla. Clientul se prezinta la casa de amanet cu una sau mai multe bijuterii din platina. Persoana specializata le evalueaza si mentioneaza pretul ce va fi oferit. Se semneaza un contract, apoi clientul primeste banii pe loc. Totul se intampla simplu, rapid, fara adeverinte de venit sau alte referinte. Contractul se incheie pe o perioada de 30 de zile cu posibilitatea de prelungire ori de cate ori clientul o cere, fara taxe suplimentare, se achita doar comisionul.

Amanet platina in Bucuresti

Midas Amanet este alegerea ideala cand vine vorba de a amaneta platina sau alte tipuri de bijuterii. In primul rand serviciile puse la dispozitie de Midas Amanet sunt extinse, din dorinta de a oferi clientului posibilitatea de a alege dintr-o gama variata de obiecte cu care sa gireze, fie ca este vorba de bijuterii, electronice si electrocasnice sau masina. Agentiile Midas Amanet se afla in numar extins in intreaga capitala, in fiecare sector din Bucuresti. Comisionul este minim, iar perioada de asteptare pentru returnarea banilor este una generos de lunga, cu o perioada de gratie care nu implica taxe suplimentare. Nu trebuie sa existe grija ca bunurile vor fi pierdute. Midas Amanet se pozitioneaza in piata ca un partener de incredere si pune la dispozitia clientilor o echipa prietenoasa, competitiva, specializata.

Ce trebuie sa fac?

Veniti cu obiectul pe care doriti sa il amanetati si cu un act de identitate valabil
Evaluatorul nostru il testeaza, stabileste caratajul si in urma evaluarii, stabileste suma oferita
Daca sunteti de acord cu suma oferita ultimul pas este intocmirea contractului si semnarea acestuia

Pe ce perioada amanetez

Contractele se fac pe o perioada de 30 de zile calendaristice cu posibilitatea prelungirii contractului ori de cate ori doriti, achitand doar comisionul.

In cazul in care doriti sa renuntati la obiecte exista contractul de 1 zi, situatie in care nu mai aveti nicio obligatie.

Beneficii

Evaluarea corecta a bunului dumneavoastra, oferind pana la 95% din valoarea acestuia.

Va oferim inca 30 de zile de gratie dupa data scadenta prevazuta in contract, fara comisioane de penalizare.

In cazul returnarii anticipate a contractului, suma datorata se recalculeaza.

Daca in contract aveti mai multe obiecte puteti recupera unul sau o parte din ele, platind comisionul datorat si suma primita pentru acestea.
Puteti imputernici o persoana care sa poata returna contractul in cazul in care dv nu puteti ajunge.

Puteti opta sa primiti contractele pe e-mail si sa primiti sms de reamintire al termenului scadent.

Avem periodic promotii pentru clienti.

Obiectele dumneavoastra sunt in siguranta la noi.

Avem cel mai mare termen de asteptare de pe piata, NU VETI PIERDE BUNURILE!

Conditii

Sa aveti varsta minima obligatorie de 18 ani.
Sa detineti un act de identitate valabil- BI, CI, Permis sau Pasaport.
Contractele se scot pe baza actelor de identitate de catre titular sau imputernicit.

Contacteaza-ne!

Pentru mai multe informatii despre serviciile noastre, va rugam sa intrati in legatura cu noi, la care un consultant Midas Amanet va va oferi cea mai buna solutie.