Contact Midas Amanet Crangasi Nr. 16

Amanet, Schimb Valutar, Money Gram
ORAR:
LUNI- VINERI -9.00-19.00
SAMBATA- 9.00-13.00
DUMINICA- INCHIS

Calea Crangasi nr. 16, bl. 41, Parter, sector 6

Navigheaza catre aceasta locatie

Telefon: 031.437.04.21

Navigheaza catre aceasta locatie
Midas Amanet iti ofera servicii complete, variate, astfel incat rezolvarea unei urgente financiare sa insemne rapiditate si eficienta. La filiala Amanet Crangasi Nr. 16 membrii echipei Midas iti ofera raspunsuri la toate intrebarile tale, iar evaluarea obiectelor este facuta in mod profesionist, corect, primesti conditii foarte avantajoase si banii pe loc. Pentru a fi cat mai aproape de tine, zonele in care sunt deschise locatiile Midas variaza. Cauti un Amanet Sector 6? Este deschis, vino sa ne cunoastem!

Ai un smartphone pe care nu il mai folosesti? Castiga pentru el pretul corect datorita serviciului amanet telefoane. Ai nevoie de o suma de bani mai mare? Ofera imprumut masina la un amanet auto. Aceasta va fi pastrata in deplina siguranta in spatiul special amenajat si monitorizat, pana la restituirea banilor. Te-ai hotarat sa iti vinzi masina? O poti face tot la noi, fara sa te mai complici asadar cu anunturi platite publicate pe internet.

Un amanet bijuterii te astepta cu lanturi, brose, medalioane, bratari, cercei, cutia de bijuterii este o sursa pentru a obtine banii necesari ca sa iti rezolvi problema financiara. Atat de cautat, un amanet aur este solutia ideala atunci cand bijuteriile mostenite nu isi mai gasesc rolul in stilul tau de viata. Daca in adolescenta ai tot adunat bijuterii pe care azi nu le mai porti, mergi cu ele la un amanet argint, cu siguranta banii castigati in felul acesta iti vor prinde bine. Fiecare bijuterie isi gaseste pretuirea, lucru dovedit in cazul unui amanet platina.

Obiectele electronice sunt prezente in fiecare casa, multe dintre ele prea putin folosite si valorificate corespunzator. Un amanet electronice te va ajuta sa obtii suma de bani corecta pentru obiectele tale.
Intr-o lume a tehnologiei si a gadgeturilor un amanet laptopuri si tablete vine in intampinarea ta pentru a vinde sau a oferi cu imprumut ceea ce tu nu folosesti, din dorinta de a obtine o suma frumoasa de bani.

Asadar, indiferent ca vrei sa oferi cu imprumut bijuterii, electronice, gadgeturi sau sa le vinzi, fara a mai avea nicio grija, fie ca ai nevoie de un schimb valutar sau sa faci un transfer de bani, filialele Midas Amanet localizate in toate sectoarele capitalei te asteapta. Construim relatii bazate pe incredere si profesionalism.

Contacteaza-ne!

Pentru mai multe informatii despre serviciile noastre, va rugam sa intrati in legatura cu noi, la care un consultant Midas Amanet va va oferi solutia optima.

       SAL PICTOGRAMA

insolventa PICTOGRAMA

anpc sol 250 50