MIDAS AMANET

Suntem una dintre cele mai mari si cu siguranta cea mai veche retea de case de amanet din Bucuresti. Experienta noastra ne-a permis sa oferim tot timpul produse si servicii noi clientilor nostri.

Suntem prezenti in toate sectoarele iar oferta noastra acopera o gama larga de bunuri de valoare. Indiferent ca este vorba de obiecte din aur, argint, autoturisme, electronice, electrocasnice etc.

La noi veti obtine o evaluare corecta si oportunitatea unui imprumut in conditii avantajoase. In agentiile noastre mai puteti gasi Schimb Valutar si servicii de transfer bani.

DE CE NOI?

SERIOZITATE
100%
EVALUARE CORECTA
100%
TRANSPARENTA
100%
CONDITII AVANTAJOASE
100%

SERVICII

Suntem alaturi de tine in momentele dificile, asadar iti punem la dispozitie o gama larga de produse ce pot fi valorificate pentru a satisface chiar si cele mai pretentioase nevoi. In plus, beneficiezi de conditii foarte avantajoase.

Putem valorifica metale pretioase, electronice, autoturisme pentru ca tu sa fii multumit de serviciile noastre. Pe langa aceasta, iti oferim serviciul de schimb valutar si de vanzare.

Astfel, fie ca vrei sa valorifici bijuterii din aur, argint sau platina, telefoane, un obiect electrocasnic sau o masina, ti se ofera o evaluare corecta, transparenta si raspunsuri la toate intrebarile tale. In plus, ai la dispozitie numeroase agentii, astfel incat sa rezolvi nevoia urgenta de bani intr-un mod simplu si rapid, fara sa conteze adeverinta de venit.

Midas Amanet a devenit un partener de incredere pentru clientii sai. Principiul este cat se poate de simplu, oferi cu imprumut un bun de valoare, se evalueaza obiectul si primesti banii pe loc. Se incheie un contract, iar in cazul in care este nevoie, termenul de returnare al banilor se prelungeste cu o perioada de gratie care nu are comisioane suplimentare. Prin urmare, posibilitatea de pierdere a obiectului nu exista, reprezinta doar un mit. Conditiile de a obtine bani de la amanet sunt minime, varsta de 18 ani implinita si un act de identitate valabil.

Te asteptam in agentia cea mai apropiata de tine. Acceseaza sectiunea Contact, iti stam la dispozitie pentru orice intrebare.

Contacteaza-ne!

Pentru mai multe informatii despre serviciile noastre, va rugam sa intrati in legatura cu noi, la care un consultant Midas Amanet va va oferi cea mai buna solutie.