Amanet Aur

Primim obiecte din aur in orice stare sau forma, atat in regim de amanet cat si de vanzare.
Amanetul de aur face parte din serviciile oferite de Midas Amanet. Astfel, clientul poate sa mearga cu una sau mai multe bijuterii pe care sa le ofere gaj pentru suma de bani imprumutata. Asadar, inele de aur oferite la amanet pot face obiectul garantiei sau orice alta bijuterie, lant, bratara. Pretul aurului in amanet se calculeaza in functie de numarul de karate si de gramaj. Mai mult decat atat, pentru bijuterii noi se ofera un pret special. Evaluatorul verifica si testeaza bijuteria de aur si comunica pretul oferit. Asadar, procedura de obtinere a banilor este una extrem de simpla, mai precis banii sunt primiti pe loc. Dupa ce evaluatorul comunica pretul aurului amanetat se incheie un contract si imediat se ofera clientului banii. Midas Amanet ofera inclusiv servicii de amanet aur. Clientul are optiunea de a lasa obiectul cu imprumut in grija amanetului sau poate alege sa il vanda, in ambele cazuri banii sunt obtinuti pe loc. O intrebare des pusa este cat costa gramul de aur in amanet. Pretul oferit poate varia zilnic in functie de cotatiile mondiale, insa Midas Amanet garanteaza pentru un pret foarte bun pe care il ofera clientilor, pentru ca evaluarea corecta, transparenta, seriozitatea, conditiile avantajoase sunt principiile care stau la baza. Midas Amanet este cea mai veche casa de amanet de pe piata. Evaluarea bijuteriilor clientului primeste pretul maxim, factorii luati in considerare fiind numarul de karate, gramajul.

Amanet aur in Bucuresti

Midas Amanet ofera o evaluare corecta a bunurilor si pune la dispozitie in Bucuresti numeroase agentii in toate sectoarele, astfel incat clientilor sa le fie la indemana, simplu si usor sa obtina banii de care au nevoie. Amanetul de bijuterii nu implica doar obiectele din aur, ci si bijuteriile de argint sau platina. Clientul poate alege sa lase bijuteria garantie pentru banii imprumutati sau poate opta sa renunte la ea, asadar sa o vanda, in acest al doilea caz va incasa banii fara sa mai aiba nicio obligatie. Midas Amanet ofera preturi foarte bune pentru bunurile din aur si nu numai. Evaluarea corecta a constituit intotdeauna un principiu de baza al Midas Amanet. Clientii multumiti fac o regula a desfasurarii activitatii. Conditiile pentru a imprumuta bani cu o bijuterie lasata amanet sunt minime, varsta de minim 18 ani si prezenta unui act de identitate valabil. Contractul se face pe o perioada convenita de ambele parti, cu posibilitate de prelungire cand se ajunge la termenul scadent, fara insa sa fie percepute comisioane de penalizare. Pe de cealalta parte, in cazul in care returanarea banilor se face mai devreme, clientul plateste numai pentru perioada care a trecut din ziua realizarii contractului si pana la data la care se doreste facuta plata. In momentul realizarii contractului se poate delega si o persoana imputernicita, aceasta poate astfel sa mearga in data zilei scadente sa recupereze obiectul. Midas Amanet ofera conditii avantajoase pentru amanetul aurului, astfel incat fiecare client sa fie fara grija si multumit.

Ce trebuie sa fac?

Veniti cu obiectul pe care doriti sa il amanetati si cu un act de identitate valabil
Evaluatorul nostru il testeaza, stabileste caratajul si in urma evaluarii, stabileste suma oferita
Daca sunteti de acord cu suma oferita ultimul pas este intocmirea contractului si semnarea acestuia

Pe ce perioada amanetez

Contractele se fac pe o perioada de 30/90 de zile calendaristice cu posibilitatea prelungirii contractului ori de cate ori doriti, achitand doar comisionul.

In cazul in care doriti sa renuntati la obiecte exista contractul de 1 zi, situatie in care nu mai aveti nicio obligatie.

Beneficii

Evaluarea corecta a bunului dumneavoastra, oferind pana la 95% din valoarea acestuia.

Va oferim inca 30 de zile de gratie dupa data scadenta prevazuta in contract, fara comisioane de penalizare.

In cazul returnarii anticipate a contractului, suma datorata se recalculeaza.

Daca in contract aveti mai multe obiecte puteti recupera unul sau o parte din ele, platind comisionul datorat si suma primita pentru acestea.
Puteti imputernici o persoana care sa poata returna contractul in cazul in care dv nu puteti ajunge.

Puteti opta sa primiti contractele pe e-mail si sa primiti sms de reamintire al termenului scadent.

Avem periodic promotii pentru clienti.

Obiectele dumneavoastra sunt in siguranta la noi.

Suntem flexibili in ceea ce priveste data scadenta, NU VETI PIERDE BUNURILE!

Conditii

Sa aveti varsta minima obligatorie de 18 ani.
Sa detineti un act de identitate valabil- BI, CI, Permis sau Pasaport.
Contractele se scot pe baza actelor de identitate de catre titular sau imputernicit.

Contacteaza-ne!

Pentru mai multe informatii despre serviciile noastre, va rugam sa intrati in legatura cu noi, la care un consultant Midas Amanet va va oferi solutia optima.

       SAL PICTOGRAMA

insolventa PICTOGRAMA

anpc sol 250 50