1.De ce am nevoie pentru a incheia un contract de amanet?

Pentru a obtine un imprumut in reteaua MIDAS AMANET tot ce ai nevoie este un act de identitate valabil si garantia in sine (bijuterii din aur, argint, electronice, electrocasnice, autoturisme etc.)

2.La ce varsta pot incheia un contract de amanet?

MIDAS AMANET ofera imprumuturi persoanelor cu varsta peste 18 ani.

3.De ce sa alegi MIDAS AMANET

Noi ne respectam competitorii, dar suntem constienti si trebuie sa subliniem avantajele oferite printre care:
- perioada lunga de asteptare;
- comision minim;
- oferta reala si competitiva;
- retea extinsa de agentii;
- gama larga de bunuri acceptate;
- personal competitiv si prietenos.

4.Cum se stabileste pretul oferit pentru aur si argint?

Pretul oferit poate varia zilnic in functie de cotatiile mondiale, dar va garantam preturi competitive!

5.Doresc sa ridic bunul amanetat inainte de data scadenta, cat trebuie sa platesc?

In primele 5 zile de contract, comisionul se va achita obligatoriu, chiar daca dvs. doriti returnarea obiectelor mai devreme. Dupa cele 5 zile, comisionul se plateste la zi, exact pentru cate zile pastrati obiectele la noi.

6. Astazi este ultima zi de rambursare a imprumutului, insa nu pot ajunge in agentia MIDAS AMANET. Ce pot sa fac, imi pierd bunul?

Daca nu puteti ajunge la termenul contractual, nu trebuie sa va facti griji. MIDAS AMANET pastreaza obiectele dvs. pentru inca 30 zile de la data expirarii contractului, perioada pentru care nu se percep penalizari, dvs. platind doar comisionul normal.

7.Sotia (sotul , fiul, etc.) a incheiat un contract si a plecat intr-o calatorie. Pot veni eu pentru a rascumpara contractul?

Bineinteles. Daca la momentul intocmirii contractului ati fost trecut imputernicit sau daca aveti o imputernicire notariala.

8.Cum se evalueaza bijuteriile?

Noi va oferim pretul maxim pentru bijuteriile dumneavoastra in functie de karataj, din gramajul obiectelor se vor scadea doar pietrele si alte metale.

9.Cum se evalueaza produsele electronice?

Se verifica daca sunt bine intretinute si in stare buna de functionare. In functie de model, vi se va oferi cel mai bun pret posibil.

Pentru mai multe informatii

va rugam sa ne contactati

Contacteaza-ne!

Pentru mai multe informatii despre serviciile noastre, va rugam sa intrati in legatura cu noi, la care un consultant Midas Amanet va va oferi solutia optima.

       SAL PICTOGRAMA

insolventa PICTOGRAMA

anpc sol 250 50