Amanet Argint

Primim obiecte din argint in orice stare sau forma, atat in regim de amanet cat si de vanzare.
Midas Amanet pune la dispozitie servicii variate, astfel incat ofera sansa clientilor sa poata alege dintr-o gama diversa de obiecte. Sunt prezente servicii de amanet bijuterii, amanet electronice si electrocasnice, dar si amanet auto. In cazul amanetului de bijuterii, nu inseamna ca este acceptat doar aurul. Midas Amanet accepta la amanet inclusiv argintul. Unul sau mai multe obiecte din argint sunt prezentate in agentie, evaluatorul le analizeaza si stabileste pretul bijuteriilor din argint pe care il comunica clientului. Dupa acest pas al evaluarii se semneaza contractul pe o perioada convenita de comun acord. Midas Amanet ofera posibilitatea de a fi prelungita perioada, ofera deci un timp suplimentar clientului pentru a isi lua bunul inapoi. Aceasta perioada de gratie nu are taxe suplimentare, doar comisionul normal prevazut in contract. Midas Amanet ofera un pret avantajos pentru gramul de argint. Clientul este multumit si isi poate rezolva problema urgenta cu banii primiti. Amanetul de argint devine astfel o solutie preferata cand vine vorba de a obtine suma de bani dorita intr-un timp scurt. Conditia minima este varsta de 18 ani si prezenta unui act de identitate valid.

Amanet argint in Bucuresti

Midas Amanet are agentii in toate sectoarele din Bucuresti, ofera conditii avantajoase, transparenta, evaluare corecta. Clientii obtin cel mai bun pret pentru gramul de argint, obiectele sunt pastrate in siguranta. Clientul are optiunea de a da bijuteriile atat in regim amanet, cat si in regim de vanzare. Intr-o lume a vitezei, cand lucrurile se intampla aici si acum, obtinerea sumei de bani dorite pe loc, fac din creditele in sistem amanet si implicit din amanetul de argint o optiune ideala preferata de clienti. Midas Amanet are in piata o experienta de peste 20 de ani si a reusit de-alungul timpului sa multumeasca cu succes clientii.

Ce trebuie sa fac?

Veniti cu obiectul pe care doriti sa il amanetati si cu un act de identitate valabil
Evaluatorul nostru il testeaza, stabileste caratajul si in urma evaluarii, stabileste suma oferita
Daca sunteti de acord cu suma oferita ultimul pas este intocmirea contractului si semnarea acestuia

Pe ce perioada amanetez

Contractele se fac pe o perioada de 30 de zile calendaristice cu posibilitatea prelungirii contractului ori de cate ori doriti, achitand doar comisionul.

In cazul in care doriti sa renuntati la obiecte exista contractul de 1 zi, situatie in care nu mai aveti nicio obligatie.

Beneficii

Evaluarea corecta a bunului dumneavoastra, oferind pana la 95% din valoarea acestuia.

Va oferim inca 30 de zile de gratie dupa data scadenta prevazuta in contract, fara comisioane de penalizare.

In cazul returnarii anticipate a contractului, suma datorata se recalculeaza.

Daca in contract aveti mai multe obiecte puteti recupera unul sau o parte din ele, platind comisionul datorat si suma primita pentru acestea.
Puteti imputernici o persoana care sa poata returna contractul in cazul in care dv nu puteti ajunge.

Puteti opta sa primiti contractele pe e-mail si sa primiti sms de reamintire al termenului scadent.

Avem periodic promotii pentru clienti.

Obiectele dumneavoastra sunt in siguranta la noi.

Avem cel mai mare termen de asteptare de pe piata, NU VETI PIERDE BUNURILE!

Conditii

Sa aveti varsta minima obligatorie de 18 ani.
Sa detineti un act de identitate valabil- BI, CI, Permis sau Pasaport.
Contractele se scot pe baza actelor de identitate de catre titular sau imputernicit.

Contacteaza-ne!

Pentru mai multe informatii despre serviciile noastre, va rugam sa intrati in legatura cu noi, la care un consultant Midas Amanet va va oferi solutia optima.

       SAL PICTOGRAMA

insolventa PICTOGRAMA

anpc sol 250 50