POLITICA DE UTILIZARE SITE

POLITICA DE UTILIZARE SITE
Datele pe care ni le furnizezi prin mail, telefon sau formulare vor fi considerate confidentiale de catre www.midasamanet.ro si nu vor fi divulgate niciunui tert pentru alte folosinte.
Numele, Numarul de telefon, adresa de mail, adresa postala si alte date oferite finalizarea diverselor actiuni pe site-un www.midasamanet.ro, vor ramane strict in interiorul firmei IFN BETA MANAGEMENT SRL .
Toate aceste detalii sunt utilizate in spatiul online pentru clarificare si pentru ca lucrurile sa poata fi finalizate cu succes, de ambele parti.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Prin furnizarea adresei de email pe site-ul www.midasamanet.ro, va veti da consimțamantul in mod expres și neechivoc ca datele dumneavoastra cu caracter personal (adresa de email) sa intre in baza de date a societatii IFN BETA MANAGEMENT SRL si sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre aceasta.
Scopul colectarii datelor dumneavoastra de catre IFN BETA MANAGEMENT SRL este transmiterea de oferte, promoții, mesaje publicitare și de marketing de pe site-urile administrate de noi, efectuarea de statistici interne, fara alte obligatii din partea noastra. IFN BETA MANAGEMENT SRL va prelucra datele cu caracter personal pe perioada existenței contului persoanei vizate, iar ulterior ștergerii contului persoanei vizate, IFN BETA MANAGEMENT SRL va transforma datele cu caracter personal in date anonime si le va prelucra in scopuri statistice interne.
Pe durata existenta a IFN BETA MANAGEMENT SRL garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formularul de inscriere.
Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operatorii nostril pentru colaborarea cu dumneavoastra. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, pe adresa dpo@midasamanet.ro.
Daca sunt date despre dvs eronate sau incoerente, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil!

Date generale colectate de www.midasamanet.ro
www.midasamanet.ro va prelucra informatii si date care permit identificarea persoanelor fizice si juridice, pe care acestea ni le ofera, precum: nume si prenume, numar de telefon, adresa de email, adresa postala fizica, date de identificare fiscala, date bancare, dupa caz. In cazul in care doriti ca datele dvs personale sa fie sterse din baza de date, ne puteti transmite un mail la adresa: dpo@midasamanet.ro.

Cine suntem?
Website-ul www.midasamanet.ro este administrat de IFN BETA MANAGEMENT SRL , cu sediul social in Bucuresti, str. Despot Voda nr 21, Sector 2, inregistrata la Registrul Comertului cu Nr. J40/12268/2004, avand CUI 16637779, denumita in continuare “Midas Amanet” sau “noi”. In cazul in care doriti informatii suplimentare despre noi si activitatea noastra, ne puteti contacta la adresa de e-mail: dpo@midasamanet.ro.

Ce sunt datele cu caracter personal?
Datele cu caracter personal inseamna orice informatie care va identifica in mod direct sau indirect ca individ. „Direct“ inseamna, de exemplu, numele si adresa dumneavoastra; „Indirect“ inseamna ca acestea sunt combinate cu alte informatii.

De ce colectam aceste date?
- Pentru a putea comunica cu tine, pentru confirmari telefonice, rezervari de produse sau servicii, programari etc;
- Pentru a trimite oferte promotionale, newslettere si a te informa cu privire la noile oferte;
- Pentru a va trimite publicitatea care v-ar putea interesa, anunturi personalizate, oferte relevante pentru tine, concursuri disponibile pe website;
- Pentru campaniile de marketing si pentru ca eforturile noastre de a ne face brandul cunoscut sa ajunga cat mai aproape de dvs;
- Pentru a preveni si detecta fraudele si abuzurile;
- Pentru a va imbunatati experienta pe website, functionalitatea acestuia si partea de administrare a sistemului;

Gestionarea si securitatea datelor dvs
Toate datele oferite sunt securizate. In sistemul nostru electronic, datele dvs vor fi pastrate timp de 365 de zile. Dva aveti dreptul sa ne solicitati stergerea datelor dvs din evidentele noastre, oricand doriti printr-o solicitare la adresa de mail dpo@midasamanet.ro.
Daca doriti si alte informatii cu referire la datele dvs personale si modul lor de folosinta in platformele noastre, va invitam sa ne scrieti un mail si veti primi in cel mai scurt timp o solutie la solicitarea dvs.

Drepturile dvs legaleConform Regulamentului 2016/679/UE ai urmatoarele drepturi cu privire la datele tale personale:
- Dreptul la informare
- Dreptul de acces la date
- Dreptul la rectificare
- Dreptul la ștergere (dreptul de a fi uitat)
- Dreptul la restricționarea prelucrării
- Dreptul la portabilitatea datelor catre alt operator
- Dreptul la opoziție
- Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată.
Detalii complete despre aceste drepturi poti gasi in Regulamentului 2016/679/UE.

Contacteaza-ne!

Pentru mai multe informatii despre serviciile noastre, va rugam sa intrati in legatura cu noi, la care un consultant Midas Amanet va va oferi solutia optima.

       SAL PICTOGRAMA

insolventa PICTOGRAMA

anpc sol 250 50