Amanet Auto Bucuresti

Amanetul auto inseamna ca o persoana care are nevoie urgenta de bani lasa in gaj casei de amanet masina, actiune care are loc in baza unui contract. Vehiculul este evaluat de casa de amanet auto in timp rapid, iar clientul primeste suma de bani in concordanta cu valoarea masinii oferite ca imprumut. Dobanda amanetului auto este stipulata in contract, nu exista clauze ascunse. Nu vor aparea comisioane care nu au fost stabilite in contract. Midas Amanet este amanetul auto din Bucuresti care ofera clientilor sai transparenta, profesionalism, evaluare corecta.

Care sunt actele necesare pentru amanetul auto?

Actele necesare pentru amanetul auto sunt minime, astfel incat rapiditatea oferirii banilor sa primeze. La casa de amanet auto se prezinta in original cartea de identitate a proprietarului masinii, cartea de identitate a autoturismului si talonul masinii. Amanetul auto evalueaza masina proprietarului pe baza catorva informatii simple precum: marca si model, anul fabricatiei, tipul motorului, combustibil, kilometrii parcursi. Masina este lasata in garajul special amenajat al amanetului auto si este monitorizata permanent.

Autoturismul pe care l-am garantat il pot vinde cu ajutorul amanetului auto?

Da, masina prezenta in garajul dedicat al amanetului auto va fi usor de prezentat in vederea vanzarii. Astfel, in cazul in care clientul se hotaraste ca vrea sa vanda masina, primeste suportul amanetului auto. Nu exista riscul de a pierde bunul. Asadar, in cazul in care clientul nu isi poate onora platile stipulate in contract la termenul initial, este pus la dispozitie chiar un interval de gratie, fara comisioane suplimentare, tocmai pentru ca proprietarul sa aiba ragazul suficient de a restitui banii amanetului de masini. Daca proprietarul nu poate inapoia sumele datorate, i se pune la dispozitie garajul special amenajat pentru ca el sa isi vanda masina si sa achite suma amanetului auto conform contractului.

Ce tip de masina accepta amanetul auto?

Midas Amanet este casa de amanet auto care accepta orice tip de autoturism cu valoare comerciala. Dupa evaluarea autoturismului si prezentarea actelor se ofera banii pe loc. Procedura de obtinere a banilor este una cu economie de timp si fara efort, astfel incat amanetul auto sa devina o alegere preferata cand se doreste obtinerea urgenta a unei sume de bani. De multe ori a obtine un imprumut de la o banca este un proces anevoios. Ceea ce recomanda amanetul auto este tocmai timpul rapid de oferire a sumei dorite, in timp util, exact atunci cand clientul are nevoie de bani, fara sa conteze adeverinta de venit. Midas Amanet are o experienta indelungata in oferirea de credite in regim amanet. Datorita serviciilor variate, care pe langa amanet auto includ si amanet electronice si bijuterii, datorita ageniilor numeroase si a conditiilor avantajoase, Midas Amanet a devenit un ajutor si un partener de incredere pentru clientii sai.

Contacteaza-ne!

Pentru mai multe informatii despre serviciile noastre, va rugam sa intrati in legatura cu noi, la care un consultant Midas Amanet va va oferi solutia optima.