Servicii Amanet Bucuresti

Atunci cand te confrunti cu o nevoie urgenta de bani, in intampinarea ta se afla serviciile complete oferite de Midas Amanet. Fie ca vrei sa apelezi la serviciul de amanet bijuterii sau la amanetul de electronice, obiectele tale vor fi pretuite la adevarata lor valoare. Vei obtine sume avantajoase si vei trece peste dificultatea financiara simplu si rapid, fara adeverinte de venit. Indiferent ca ai o bijuterie din aur, din argint sau platina, fie ca vrei sa aduci un telefon la amanet sau o masina, iti sunt oferite conditii avantajoase, iar bunurile tale sunt pastrate in siguranta.

Midas Amanet iti ofera inclusiv posibilitatea de a vinde un obiect, prin urmare obtii banii de care ai nevoie fara sa ai vreo indatorire ulterioara.

In cazul in care iti doresti sa lasi cu imprumut obiectul, dobanda este stipulata in contract, nu exista clauze ascunse sau comisioane suplimentare.

Midas Amanet te asteapta pentru a crea impreuna o relatie de incredere.

Contacteaza-ne!

Pentru mai multe informatii despre serviciile noastre, va rugam sa intrati in legatura cu noi, la care un consultant Midas Amanet va va oferi cea mai buna solutie.