Amanet telefoane

Un amanet de telefoane in Bucuresti pe care poti conta este Midas Amanet. Daca doresti sa obtii un credit in regim amanet si sa dai in garantie un smartphone, procesul este unul simplu, rapid, bazat pe o evaluare corecta. Telefonul la amanet se lasa in baza unui contract realizat pe durata convenita de comun acord. Returnezi banii si comisionul minim datorat, telefonul este luat inapoi. Astfel, datorita unui amanet de telefoane exista oportunitatea de a imprumuta bani in cel mai simplu mod, fara adeverinte de venit, fara verificari, cu doar un smartphone oferit garantie. In plus, la sosirea termenului scadent amanetul ofera o perioada suplimentara, tocmai din dorinta de a ajuta clientul si a ii oferi un ragaz suplimentar pentru a isi lua inapoi bunul cu care a garantat.

Oferim preturi competitive!!!

Ce pret pot obtine pe un telefon la amanet?

Amanetul de telefoane implica preturi variate la evaluare in functie de o serie de caracteristici ale smartphone-ului. Astfel, conteaza cat de nou este telefonul, conditia acestuia, dar si daca vine cu setul complet de accesorii. Prin urmare, daca prezinta si incarcatorul, castile, deci toate piesele pe care le include cand vine in cutie, atunci valoarea lui creste si deci suma obtinuta este mai mare. Exista de asemenea branduri de smartphone-uri care sunt mai cautate, astfel le creste valoarea, exemplu telefoanele iPhone. Midas Amanet are o experienta indelungata in piata de credite de tip amanet, o relatie veche cu clientii care s-au convins de seriozitatea oferita, de evaluarea corecta, de conditiile foarte avantajoase, totul pentru multumirea deplina a celor care au trecut pragul in dorinta obtinerii unui imprumut de bani de la un amanet de telefoane.

Contacteaza-ne!

Pentru mai multe informatii despre serviciile noastre, va rugam sa intrati in legatura cu noi, la care un consultant Midas Amanet va va oferi solutia optima.

       SAL PICTOGRAMA

insolventa PICTOGRAMA

anpc sol 250 50