Amanet bijuterii

Primim obiecte din aur, argint sau platina in orice stare sau forma, atat in regim de amanet cat si de vanzare.
Amanetul de bijuterii este o forma simpla si rapida de a obtine bani cu imprumut. Persoana se duce la casa de amanet cu obiectul pe care vrea sa il lase in gaj, are cu el inclusiv buletinul. Evaluatorul verifica bijuteria si stabileste pretul acesteia pe care i-l comunica clientului. Se realizeaza un contract unde sunt stipulati toti termenii si comisionul, iar dupa semnare clientul primeste banii de care are nevoie. Astfel, conditiile pentru a obtine bani de la un amanet de bijuterii in Bucuresti, cum este Midas Amanet, sunt minime, varsta de 18 ani implinita si prezenta unui act de identitate valabil (C.I, permis sau pasaport).

Amanet de bijuterii in Bucuresti

Midas Amanet este casa de amanet cea mai veche pe piata, cu o indelungata experienta acumulata. Gama de produse ce poate fi valorificata este una variata. Clientul poate duce pentru a obtine imprumutul atat bijuterii, dar si electronice sau o masina. Amanetul de bijuterii respecta principiul de baza al imprumutului pe baza de contract, acesta se incheie o perioada convenita, cu posibilitatea de prelungire, fara comisioane extra, doar cel stipulat prin contract. Clientul are inclusiv posibilitatea sa lase bijuteria la amanet, asadar daca nu isi doreste recuperarea ei, drept pentru care se incheie un contract de o singura zi. In felul acesta clientul obtine banii de care are nevoie si nu mai are nicio obligatie. In cazul in care se doreste recuperarea bijuteriei sau a bijuteriilor in cazul in care au fost date mai multe, clientul nu trebuie sa isi faca nici cea mai mica grija in privinta lor pentru ca sunt pastrate cu grija, in plus perioada de asteptare se poate prelungi dupa termenul scadent, fara taxe de penalizare. Prin urmare, poti lasa in amanet bijuterii fie ca sunt din aur, argint sau platina, in orice stare. Clientul poate alege sa lase in amanet bijuterii, asadar sa doreasca recuperarea lor sau sa le ofere in regim de vanzare. In al doilea caz, dupa evaluarea obiectului si semnarea contractului de o zi, clientul primeste banii si nu mai are nicio datorie.

Ce trebuie sa fac?

Veniti cu obiectul pe care doriti sa il amanetati si cu un act de identitate valabil
Evaluatorul nostru il testeaza, stabileste caratajul si in urma evaluarii, stabileste suma oferita
Daca sunteti de acord cu suma oferita ultimul pas este intocmirea contractului si semnarea acestuia

Pe ce perioada amanetez

Contractele se fac pe o perioada de 30 de zile calendaristice cu posibilitatea prelungirii contractului ori de cate ori doriti, achitand doar comisionul.

In cazul in care doriti sa renuntati la obiecte exista contractul de 1 zi, situatie in care nu mai aveti nicio obligatie.

Beneficii

Evaluarea corecta a bunului dumneavoastra, oferind pana la 95% din valoarea acestuia.

Va oferim inca 30 de zile de gratie dupa data scadenta prevazuta in contract, fara comisioane de penalizare.

In cazul returnarii anticipate a contractului, suma datorata se recalculeaza.

Daca in contract aveti mai multe obiecte puteti recupera unul sau o parte din ele, platind comisionul datorat si suma primita pentru acestea.
Puteti imputernici o persoana care sa poata returna contractul in cazul in care dv nu puteti ajunge.

Puteti opta sa primiti contractele pe e-mail si sa primiti sms de reamintire al termenului scadent.

Avem periodic promotii pentru clienti.

Obiectele dumneavoastra sunt in siguranta la noi.

Avem cel mai mare termen de asteptare de pe piata, NU VETI PIERDE BUNURILE!

Conditii

Sa aveti varsta minima obligatorie de 18 ani.
Sa detineti un act de identitate valabil- BI, CI, Permis sau Pasaport.
Contractele se scot pe baza actelor de identitate de catre titular sau imputernicit.

Contacteaza-ne!

Pentru mai multe informatii despre serviciile noastre, va rugam sa intrati in legatura cu noi, la care un consultant Midas Amanet va va oferi cea mai buna solutie.