Schimbarea unei sume de bani intr-o alta moneda presupune deplasarea ta catre o agentie de schimb valutar, care te poate ajuta in acest sens. Indiferent de suma pe care intentionezi sa o tranzactionezi, o casa de schimb valutar nu iti percepe niciun comision si nici nu iti opreste nici  o garantie.

Ce presupune activitatea ta intr-o casa de schimb valutar Bucuresti?


O casa de schimb valutar este locul care iti pune la dispozitie cel mai bun curs valutar al zilei si care te ajuta  sa economisesti timp atunci cand mergi sa faci o operatiune de schimb. Spre deosebire de institutiile bancare, acolo unde in permanenta este ocupat, iar intreaga birocratie pe care o au impusa te face sa petreci mult timp atunci cand vrei sa schimbi o suma de bani, intr-o casa de schimb valutar nu vei intampina nicio dificultate.

Agentia de schimb valutar iti pune la dispozitie cel mai bun curs valutar, calculat in fiecare zi, astfel ca, daca tranzactionezi sume mari de bani, diferenta iti va ramane in buzunar, deci vei face economii.

Intr-o casa de schimb valutar iti poti negocia cursul! Este un avantaj pe care orice alta sucursala bancara, la care mai poti schimba bani, nu ti-l ofera. Faptul ca iti poti negocia cursul este un ajutor pentru tine, pentru ca atunci cand schimbi o suma mare de bani, diferenta este vizibila si ramane in buzunarul tau.

Intr-o agentie de schimb valutar nu vei pierde mult timp. Personalul dintr-o casa de schimb este atent si iti sta mereu la dispozitie pentru a te ajuta sa economisesti timp in orice opera

tiune pe care vrei sa o desfasori. Casele de schimb valutar iti pun la dispozitie mai multe agentii. Cu siguranta nu iti doresti sa strabati un drum lung pana sa ajungi la prima casa de schimb valutar. Tocmai din acest motiv, ai la dispozitie case de schimb in fiecare cartier, la distante apropiate intre ele.

O casa de schimb ofera transparenta fata de clienti si isi afiseaza intr-un mod vizibil cursul zilei. Este modul prin care dovedesc siguranta si incredere fata de clientii, care tranzactioneaza.

Asadar, nu evita casele de schimb non bancare pentru ca de cele mai multe ori au cele mai avantajoase cursuri. Pentru a fi sigur ca ai facut alegerea potrivita, inainte de a tranzactiona, poti verifica, pentru a te raporta la cursul BNR. Acolo vei vedea imediat diferenta de curs si unde este cel mai bine sa schimbi.