Vara a venit si vedem din ce in ce mai multe poze de la mare sau din concedii exotice ale prietenilor nostri. Pe cat poate fi de frustrant acest lucru uneori, mai ales atunci cand tu nu ai bani sa pleci nici macar 2-3 zile intr-un concediu pe litoralul romanesc, pe atat de simpla este solutia! In acest caz, solutia poarta numele de amanet Crangasi! Amanetul este de obicei o solutie de urgenta la probleme. Dar din cand in cand poate fi privit si ca o modalitate de a-ti satisface anumite pofte imediate care iti sunt limitate de lipsa banilor, cum este si in aceast caz, concediul de vara. Cu siguranta nu vei opta pentru un credit bancar sau chiar pentru unul nebancar pentru a pleca in vacanta cu familia, nu? Asa ca, daca nu ai prieteni sau rude de la care sa te imprumuti, cel mai bine ar fi sa vii la amanet Crangasi si sa gasim impreuna cea mai buna solutie pentru ca tu sa petreci un concediu de vis.

Ce poti amaneta pentru un concediu?Telefonul.


Daca vrei sa obtii un credit in regim amanet si sa dai in garantie un smartphone pentru a pleca in concediu cu familia, te asteptam la amanet Crangasi! Telefonul se lasa la amanet in baza unui contract realizat pe o durata de timp stabilita de comun acord si tu te poti bucura de un concediu linistit, fara sa stai cu grija dobanzilor sau a ratelor, cum ar fi in cazul unui credit bancar. Daca nu ai un telefon in plus pe care sa il amanetezi (presupunand ca cel pe care il folosesti de obicei vrei sa il iei cu tine in vacanta pentru a imortaliza momentele preferate) nu trebuie sa iti faci probleme pentru ca mai ai multe alte optiuni la amanet Crangasi!

Laptopul/tableta.


Cu siguranta nu vei avea nevoie de laptop in vacanta, asa ca ai putea foarte bine sa il amanetezi, sa iti faci bagajele si sa pornesti in aventura vietii tale alaturi de familie. Iti oferim cele mai bune preturi de piata pentru a ne asigura ca nu iesi in pierdere si ca obtii beneficiile dorite!

Electronice.


Cum ar fi sa pleci in vacanta cu banii de pe un televizor amanetat? Cu siguranta ar fi o amintire de povestit nepotilor, nu? Hai la amanet Crangasi cu orice obiect electronic si noi iti oferim banii de concediu!

Autoturismul.

Daca vrei sa pleci intr-o vacanta mai exotica ce necesita un buget mai mare, iti poti amaneta chiar si masina! Daca consideri ca nu vei avea nevoie de ea in perioada imediat urmatoare, de ce sa nu o valorifici? Vehiculul este evaluat de casa noastra de amanet intr-un timp rapid, iar tu primesti suma de bani in concordanta cu valoarea masinii oferite ca imprumut.

Bijuterii.


Cei mai multi romani isi amaneteaza bijuteriile pentru a obtine sume de bani imediate. Tu de ce nu ai face acest lucru pentru a merge in concediu cu familia? Uita-te in caseta cu bijuterii, alege cu mare grija acele accesorii de care te poti desparti pentru o anumita perioada si vino la amanet Crangasi pentru a primi banii pe ele! La finalul concediului, poti veni inapoi dupa ele!

In concluzie, daca vrei sa pleci intr-un concediu si nu ai bani, exista tot felul de solutii, cea mai la indemana fiind amanetarea anumitor bunuri pentru obtinerea unor sume de bani imediate. Important este sa alegi o casa de amanet serioasa, care se angajeaza sa aiba grija de bunurile tale, care respecta contractul semnat si iti expune toate preturile si serviciile intr-un mod extrem de transparent.