Minivacanta de 1 mai se apropie cu pasi repezi si cu siguranta deja ti-ai facut planuri unde sa iti petreci zilele libere. Dar toate planurile presupun o cheltuiala in plus si tocmai din acest motiv trebuie sa te asiguri ca beneficiezi de toate resursele de care ai nevoie. Cum poti beneficia rapid de o suma de bani in plus?

Daca economiile pe care le-ai acumulat pana acum nu iti sunt suficiente pentru a-ti petrece zilele libere intr-o mini vacanta, atunci ia in calcul si alte variante ajutatoare.

Cum te poate ajuta o casa de amanet sa beneficiezi imediat de o suma suplimentara de bani.


In ciuda ideilor preconcepute, o casa de amanet reprezinta o sursa sigura si imediata de bani, atunci cand ai nevoie. Bunurile pe care le detii sunt solutia ideala care te pot ajuta in situatii urgente sau neprevazute. Ce bunuri poti sa aduci intr-o casa de amanet?
Bijuteriile din aur, argint, platina, electronicele si electrocasnicele sunt obiectele pe care le poti lasa sau vinde intr-o casa de amanet si in schimbul carora poti obtine imediat suma de bani potrivita.
Telefonul face parte din categoria electonicelor de valoare, pe care il poti lasa drept garantie pentru a obtine suma de bani de care ai nevoie. Afla ce presupune un amanet de telefoane.

Procesul unui telefon lasat la amanet este unul extrem de simplu. Produsul este evaluat de catre o persoana specializata, in masura sa il analizeze corect si sa ofere un pret pe masura. De asemenea, telefonul se lasa in baza unui contract, care se realizeaza pe o durata convenita de ambele parti. La o casa de amanet, ai posibilitatea atat sa amanetezi telefonul, cat si sa il vinzi direct catre agentie. Pretul oferit se calculeaza in functie de o serie de caracteristici pe care telefonul le are. Conteaza calitatea telefonului, in ce stare functionala se afla, dar si cum arata din punct de vedere estetic.
Pentru a beneficia de un pret si mai bun, atunci cand iti doresti sa vinzi un telefon catre o casa de amanet conteaza si daca acesta vine la pachet cu toate accesoriile lui originale, respectiv incarcator, casti si alte accesorii daca mai are.
De asemenea, brand-ul telefonului pe care iti doresti sa il amanetezi sau sa il vinzi catre o casa de amanet, poate creste valoarea telefonului.
La fel de simplu este si procesul de recuperare al telefonului pe care l-ai lasat in casa de amanet. Nu presupune costuri suplimentare, in afara de comisionul minim pe care, te-ai angajat sa il platesti, inca de semnarea contractului.  Asadar, amanetul reprezinta oportunitatea prin care poti imprumuta o suma importanta de bani, imediat, pe care sa o folosesti atunci cand ai nevoie, chiar si in mini vacantele pe care ti le-ai programat.