sursa foto: pexels.com

Ai încercat vreodată să obții un împrumut pentru a începe o afacere, pentru a plăti taxa la facultate sau chiar pentru a rezolva alt tip de probleme personale?

Cat de greu a fost? De cele mai multe ori obținerea unei împrumuturi nu este prea ușoară, se transformă adesea într-un proces de durată, cu obstacole, astfel încât să speri mai greu că veți avea bani la momentul dorit.

Amanetul auto a apărut tocmai pentru a rezolva această problemă. Agențiile dedicate sunt numeroase. Amanet auto din Bucuresti se intalneste in diferite zone ale orasului, iar procedura simpla prin care clientul obtine bani, se confrunta cu acest lucru preferand o astfel de varianta.

Asadar, ce este amanetul auto? Persoana de îngrijire a împrumutului suma de bani este lasa temporar mașină în garajul special amenajat al firmei de amanet autorizata. Firma ii oferă clientului până la 80% din suma la care a fost evaluat autoturismul, totul pe baza unui contract unde se specifică toate detaliile de rambursare a banilor.

Cerintele de acordare a unui imprumut in regim de amanet sunt minime, viteza si usurinta cu care se ofera imprumutul fac ca aceasta sa fie o solutie dorita de persoanele care au nevoie urgent de un imprumut de bani. Pentru ca procedura sa fie un adevarat succes, tine cont de cateva sfaturi.

Asigurați-vă că înțelegeți modalitățile pe care le aveți pentru rambursarea banilor

Beta Amanet prezintă un contract transparent, fără clauze ascunse sau comisioane care nu au fost stabilite în contract. Mai mult decât atât, în prima lună a comisionului 0. În plus, dacă datele trebuie să restituie banii, nu mai aveți toată suma, aceasta se poate prelungi până la 15 zile în care se ia comisionul stabilit.

Împrumut de la o firmă cu vechime pe piața împrumuturilor în regim amanet

Beta Amanet este parte a unui Beta Management, o nebancară financiară specializată în acordarea de credite în regim de amanet, cu o experiență de peste 25 de ani și clienți care au convingerea de corectitudinea, transparența și comisioanele foarte mici.

Masina mea va fi acceptata de firma de amanet auto?

Beta Amanet acceptă orice tip de mașină. Evaluarea se face simplu, doar prin oferirea unui telefon, prin e-mail sau chiar in chat-ul online al unui site:
- marca și model
- anul fabricatiei
- tipul motorului
- combustibil
- kilometri parcursi

Actele necesare pentru obținerea împrumutului se vor prezenta în original și sunt:
- carte de identitate a proprietarului
- cartea de identitate a unui autoturism
- certificatul de inmatriculare a autoturismului (talonul)

Vei primi banii în 15 minute. Asta este tot. Simplu, nu-i așa?