O casa de amanet este privita des drept o solutie urgenta si absolut normala pentru a face rost de bani in mod legal. Imprumuturile oferite intr-o casa de amanet sunt acordate in urma unei garantii pe care esti dispus sa o lasi, un obiect pe care sa il pui gaj, imediat dupa ce este evaluat. Serviciul de amanet are o serie de beneficii, iar pe cele mai importante ti le prezentam mai jos!

La noi, spre deosebire de occident, cuvantul amanet a fost perceput de catre oameni cu o oarecare teama la inceput, din cauza cunostintelor insuficiente in domeniu. O casa de amanet isi desfasoara activitatea in mod absolut legal si transparent in fata clientilor inca de la primul contact. Ce face, mai exact, o casa de amanet? Vorbim practic despre un imprumut pe care il primesti pe loc in baza unui obiect pe care esti dispus sa il amanetezi ori chiar sa il vinzi. Banii pe care ii primesti sunt in baza garantiei produsului.

Top 3 avantaje ale serviciului de amanet


Cea mai rapida si usoara solutie de a obtine bani. Casele de amanet reprezinta sursa rapida de a obtine o suma de bani. De ce? Pentru ca imediat cum ai ajuns cu o bijuterie in amanet, completezi un formular in care gasesti garantia ca produsul tau este pastrat in conditii optime si imediat primesti suma de bani aferenta. Intre tine si casa de amanet se realizeaza un contract de predare-primire, in care vei regasi termenii imprumutului. Vei vedea acolo datele despre produsul tau, ce gramaj are, dar si ce costuri implica amanetarea acestuia pentru perioada de 30 de zile.

Imprumutul rapid din amanet nu depinde de alte credite. Daca in sistemul bancar, procedura de a primi bani imprumut este complicata, deoarece exista o birocratie in spate, intr-o casa de amanet totul este foarte simplu. Este un imprumut pe care il primesti pe loc si care nu depinde de alte credite pe care le mai ai la banca. In cazul de fata, creditorul, respectiv casa de amanet, nu este preocupat cu adevarat daca poti returna imprumutul, deoarece, in cazul in care nu reusesti sa returnezi banii, casa de amanet isi pastreaza obiectul pe care l-ai lasat garantie. Ulterior produsul lasat de tine este vandut, iar casa de amanet isi recupereaza banii.

Primesti banii pe loc. Unul dintre avantajele majore ale serviciului de amanet este faptul ca primesti imprumutul imediat. Cartea de identitate este singurul document de care ai nevoie, ceea ce inseamna ca nu se pierde timp pentru aprobarea diverselor documente. Casa de amanet iti valorifica bijuteriile pe care le aduci si iti ofera imprumutul pe loc. In ceea ce priveste sumele de bani, casele de amanet sunt avantajoase in primul rand pentru sume mici de bani, sume de care nu ai putea beneficia printr-un imprumut bancar.

Cand vine vorba despre vanzarea sau amanetarea obiectelor intr-o casa de amanet, bijuteriile sunt cea mai buna alegere, indiferent de forma lor.