Cum ti se pare varianta de a deschide o afacere profitabila cu bani putini? Daca iti surade perspectiva antreprenoriatului, dar nu stii de unde sa incepi ca sa-ti faci intrarea in lumea de business, iti spunem de ce ai nevoie: o idee buna (nu neaparat originala), un plan excelent de afaceri si o suma de bani. Ca sa faci rost de bani, poti sa economisesti, poti sa te imprumututi de la familie, prieteni sau rude ori poti sa mergi intr-o casa de amanet din Bucuresti si sa-ti vinzi cateva dintre bunurile pe care le ai. In ceea ce priveste planul de afaceri, gasesti foarte multe exemple pe Internet. Alte doua variante ca sa inveti cum se face un plan de afaceri ar fi sa citesti cateva carti de specialitate si sa discuti cu un antreprenor pe care il cunosti.

Iar ca sa gasesti o idee de afaceri profitabila cu bani putini, nu-ti ramane decat sa citesti, in continuare, articolul pe care tocmai ce il parcurgi.

Afaceri profitabile cu bani putini: florar


Iubesti florile, te pricepi sa desenezi si iti place sa faci tot felul de activitati care implica sa lucrezi cu mainile? In acest context, poate ca nu ar fi o idee rea sa devii florar. Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii la un curs de florar, sa iti gasesti un spatiu mic, dar cu vad si sa iti bati palma cu niste furnizori de incredere pentru flori. Pozele si filmuletele cu buchetele pe care le vei realiza vor constitui una dintre cele mai eficiente „arme” de promovare a afacerii tale.

Afaceri profitabile cu bani putini: antrenor personal


Adori sa faci exercitii fizice si cunosti foarte multe lucruri despre anatomie si nutritie? Atunci, nu ar fi sa rau sa devii antrenor personal. Un astfel de business nu presupune sa scoti foarte multi bani din buzunar. Adevarata investitie intr-o asemenea afacere este sa-ti gasesti clienti. Iar acest lucru nu ar trebui sa fie foarte dificil, atata vreme cat oamenii vad cum arati si ajung sa auda si cum vorbesti despre corpul uman si alimentatie

Afaceri profitabile cu bani putini: scriitor de CV-uri


Daca ai experienta in domeniul resurselor umane, nu o sa-ti fie greu sa creezi CV-uri pentru oameni care nu se pricep sa-si puna in valoare, in fata unui potential angajator, calitatile profesionale si personale. Pentru o astfel de afacere ai nevoie doar de un laptop, de o pagina de Facebook si de un cont pe LinkedIn. Si, bineinteles, de multa munca pentru gasirea clientilor.

Afaceri profitabile cu bani putini: firma de catering


Cea mai buna afacere pe care ai putea sa o deschizi, daca esti pasionat de bucatarie, este o firma de catering. Cu siguranta ca, daca ai o pasiune reala pentru gatit, prietenii tai o cunosc, asa ca amicilor tai nu le va fi greu sa-ti faca reclama. Sfatul nostru este ca, pana reusesti sa angajezi pe cineva care sa lucreze alaturi de tine, sa-ti gasesti cativa clienti aproape de casa, astfel incat sa nu fie nevoie sa pierzi foarte mult timp in trafic.

Afaceri profitabile cu bani putini: asistent personal


Stii cat de multi oameni au probleme sa se organizeze si sa-si gestioneze timpul? Daca esti o persoana extrem de calculata, ar merita sa profiti de problemele cu administrarea timpului pe care le au alti oameni si sa faci bani.