Vrei sa-ti cumperi un telefon ieftin si bun? Atunci, apeleaza la oferta de telefoane pe care o are Midas, una dintre cele mai importante retele de case de amanet din Bucuresti. In cazul in care nu stiai, la Midas Amanet poti nu doar sa vinzi sau sa pui gaj anumite bunuri, cum ar fi bijuterii, tablete si telefoane inteligente, ci si sa cumperi anumite obiecte. Descopera, mai jos, cateva dintre bunurile pe care le poti cumpara de la o casa de amanet, pe langa telefoanele ieftine si bune.

Bijuterii


Indiferent daca vrei sa cumperi un inel, o pereche de cercei, o bratara sau un lant dintr-un material pretios, cum ar fi aur, argint sau platina, apeleaza cu incredere la serviciile un case de amanet. Preturile afisate de casele de amanet la bijuteriile pe care le vand sunt, de regula, la jumatate comparativ cu preturile dintr-un magazin de bijuterii. Insa nu este nicio diferenta de calitate intre podoabele vandute de o casa de amanet si cele comercializate de un magazin de bijuterii. Daca nu iti surade ideea sa cumperi niste bijuterii folosite, gandeste-te mai bine. Nu toate bijuteriile sunt „purtate”, intr-un fel sau altul?

Electronice


Intr-un amanet vei gasi la vanzare nu doar telefoane ieftine si bune, ci si alte electronice, precum tablete, eReadere, laptopuri sau desktopuri. Ca si in cazul bijuteriilor, intr-un amanet vei gasi electronice de ultima generatie la preturi mult mai bune decat intr-un retailer specializat pe vanzarea de electronice si electrocasnice. O casa de amanet serioasa iti va oferi garantie pentru electronicele pe care le achizitionezi de acolo. De regula, garantia practicata de casele de amanet care vand electronice se intinde pe 12 sau 24 de luni. Totodata, in functie de casa de amanet la care apelezi ca sa-ti iei un laptop sau o tableta poti sa ceri, contra-cost, o extindere a perioadei de garantie.

Electrocasnice


Electrocasnicele sunt, alaturi de bijuterii si electronice, cele mai importante bunuri scoase la vanzare de casele de amanet. Ca si in cazul electronicelor, si pentru electrocasnicele achizitionate dintr-o casa de amanet serioasa o sa primesti o garantie de 12-24 luni. Ce tipuri de electrocasnice poti sa-ti cumperi dintr-o casa de amanet? Cele mai intalnite sunt cuptoarele cu microunde, insa daca mergi in casa de amanet potrivita o sa gasesti la vanzare si cuptoare electrice, roboti de bucatarie, expresoare de cafea, aspiratoare, mixere sau storcatoare de fructe.

De ce merita sa cumperi produse de la o casa de amanet


Asa cum am scris mai sus, primul motiv pentru care merita sa cumperi bijuterii, electrocasnice sau electronice este pretul scazut de achizitie. Un al motiv este ca poti sa beneficiezi de garantie pentru bunurile achizitionate. Al treilea motiv este ca tot procesul de vanzare se desfasoara foarte rapid.