Ai nevoie de bani si te-ai gandit sa apelezi, pentru prima oara in viata ta, la o casa de amanet? Amanetul reprezinta o solutie foarte eficienta ca sa faci rost de bani. Chiar daca nu ai experienta in amanetarea anumitor obiecte, este cazul sa nu iti faci griji, deoarece tot procesul decurge transparent si extem de rapid. Ca sa fie totul cat mai usor am pregatit, mai jos, cateva recomandari pentru tine.

Primul sfat: mergi intr-o casa de amanet


Primul lucru pe care este nevoie sa-l faci ca sa vinzi sau sa lasi gaj un anumit bun este sa mergi intr-o casa de amanet in Bucuresti. Midas Amanet este una dintre cele mai mari case de amanet din Capitala si te sfatuim sa apelezi cu incredere la serviciile noastre, daca vrei sa beneficiezi de conditii foarte avantajoase.

Al doilea sfat: ia buletinul cu tine


Cei care apeleaza la serviciile unei case de amanet au nevoie sa aiba peste 18 ani si sa prezinte un act identitate. Datorita criteriilor foarte simple de acordare a banilor, casele de amanet reprezinta cea mai rapida solutie de finantare existenta pe piata.

Al treilea sfat: amaneteaza niste obiecte valoroase


Cu cat obiectele pe care intentionezi sa le amanetezi sunt mai valoroase, cu atat vei primi mai multi bani. Prin urmare, inainte sa mergi la o casa de amanet este obligatoriu sa alegi cu grija obiectele de pe urma carora vrei sa obtii bani. Daca ai bijuterii sau obiecte de arta care contin diamante, aur, platina si argint, sunt sanse foarte mari sa primesti niste sume importante pentru ele. Pentru ca amanetul sa te plateasca bine pentru obiectele tale, este esentiala si starea in care se gasesc. Obiectele deteriorate sau rupte sunt mai putin valoroase decat bunurile care se prezinta in conditii impecabile.

Al patrulea sfat: gandeste-te daca vrei sa vinzi sau lasi gaj


Intr-o casa de amanet ai posibilitatea sa vinzi obiecte sau sa le lasi gaj. Daca optezi pentru prima varianta vei primi o suma de bani, dar nu iti mai poti recupera bunurile. In schimb, daca alegi a doua varianta, casa de amanet o sa-ti ofere un imprumut, pe o perioada mai mare sau mai mica, in functie de nevoile tale. Ca sa-ti recuperezi bunurile lasate la casa de amanet vei fi nevoit sa returnezi contravaloarea imprumutului si comisioanele aferente. Vei primi si vei rambursa banii in baza unui contract semnat cu casa de amanet. Daca vei avea nevoie, iti vom prelungi termenul de returnare cu o perioada de gratie, care nu implica plata unor comisioane suplimentare.

Al cincilea sfat: discuta cu reprezentantii casei de amanet


Adreseaza reprezentantilor casei de amanet orice intrebare pe care ai putea sa o ai. Consultantii Midas Amanet iti stau la dispozitie cu toate informatiile de care ai nevoie ca sa iei cea mai buna decizie pentru tine. In functie de perioada , avm mai multe tipuri de contract :
Contractul pe 1 zi , in cazul in care doresti sa vinzi obiectul ;
- contractul pe 30 zile , in cazul in care ai nevoie de bani pana la slariu;
- contractul pe 90 zile , in cazul in care ai nevoie de bani pentru o perioada mai lunga de timp . La acest tip de contract beneficiezi de 30 zile cu comision 0% .