Agentiile Midas amanet sunt locatiile care pun la dispozitia clientilor o gama variata de servicii, pe langa activitatea clara de amanet. Pentru ca isi doresc tot mai mult sa rasplateasca fidelitatea clientilor, dar si sa incurajeze noi clienti sa apeleze la serviciile oferite, agentiile au o noua oferta in plina desfasurare. Descopera care sunt beneficiile.

Cu totii am auzit despre serviciile pe care le o ofera o casa de amanet. Mergi in cea mai apropiata locatie, lasi unul sau mai multe bunuri, iar contravaloarea in bani a acestora o primesti pe loc. Cand spunem bunuri, ne referim la obiecte de valoare precum bijuterii din aur, argint, platina, dar si electronice de valoare precum telefoane, boxe, tablete sau laptop-uri si chiar autoturisme.
In momentul predarii obiectelor se intocmeste un contract in care sunt trecute toate datele produselor, dar si suma pe care ai primit-o si suma pe care esti nevoit sa o inapoiezi.

Cand ridici produsele, trebuie sa achiti si comisionul aferent perioadei in care ai lasat obiectele, comision care este calculat inca de la bun inceput si care nu creste in toata perioada, ba mai mult, daca le ridici mai repede decat data stabilita, platesti un comision si mai mic. Surpriza agentiilor Midas este faptul ca, daca ai facut un contract pe 3 luni, in a patra luna nu ai deloc COMISION. Ceea ce inseamna ca o luna de zile iti poti lasa produsele in amanet fara sa mai platesti o alta suma suplimentara.

Nu exista o restrictie in ceea ce priveste numarul de produse pe care poti sa le lasi in agentiile Midas, cu cat ai mai multe, cu atat primesti o suma de bani mai mare.
Tot o noutate in agentiile Midas o reprezinta posibilitatea de a-ti urmari in permanenta produsele prin intermediul contului Midas Info pe care ti-l faci in momentul in care ai lasat obiectele la amanet.

In momentul inregistrarii contractului ti se ofera o parola pe care o introduci in sectiunea: “ Midas Info - verificare stare contracte” impreuna cu codul numeric personal, moment in care iti poti verifica toate informatiile contractului. Poti gasi date care sa iti arate tipul contractului care a fost intocmit, pe ce perioada, care este data scadenta, care este suma pe care o ai de plata la data scadenta sau chiar suma pe care o ai de plata in momentul in care verifici starea contractului. De asemenea, poti gasi si o descriere amanuntita a produselor pe care le-ai lasat in amanet. Aceasta optiune iti permite sa detii mereu controlul, sa stii care este starea contractului fara sa fii nevoit sa mai mergi pana in agentie. Este un serviciu nou, disponibil doar in agentiile Midas amanet, de care se pot bucura toti clientii care apeleaza la serviciile agentiei.