Casa de amanet este locul in care poti beneficia de un imprumut rapid, pe loc, cat timp detii obiecte de valoare pe care sa le lasi drept garantie. De-a lungul timpului, casele de amanet si-au extins tot mai mult serviciile, locatiile Midas fiind cele mai avantajoase cand vine vorba despre o casa de amanet cu beneficii multiple pentru clienti. De curand, agentiile Midas vin cu un nou serviciu menit sa le faciliteze activitatea clientilor.

Amanetul presupune o solutie rapida prin care poti face rost de sume importante de bani, nefiind nevoit sa returnezi un comision colosal atunci cand iti ridici produsele. De asemenea, iti ofera si posibilitatea sa iti vinzi la preturi avantajoase produsele pe care nu le mai folosesti. Este locul in care poti lasa bijuterii din aur, argint, platina, obiecte electronice si electrocasnice, dar si autoturisme. Pe langa asta, agentiile de amanet au incorporate si case de schimb valutar, care ofera cursuri avantajoase ce pot fi negociate in functie de suma, intotdeauna in favoarea clientului.

Sistemul prin care o casa de amanet functioneaza este urmatorul: In agentiile Midas poti lasa produsele in baza unui contract pe o perioada de 90 de zile, trei luni, iar in cea de-a patra luna ai 0% COMISION. Perioada s-a prelungit din dorinta de a-i ajuta cat mai mult pe clientii care apeleaza la serviciile agentiei. Semnezi un contract de predare si primesti o suma de bani care reprezinta contravaloarea produselor lasate. Dupa perioada stabilita initial, trebuie sa returnezi banii pe care i-ai primit si comisionul aferent perioadei, fiind o suma modica.

Un nou serviciu promovat de agentiile Midas


De curand, Midas promoveaza un nou serviciu pe care il pune la dispozitia clientilor, un proiect care se deruleaza doar in agentiile de amanet pentru a le asigura clientilor incredere si siguranta si pentru a le rasplati fidelitatea. Clientii pot verifica in orice moment care este starea contractelor care se afla in derulare in agentie prin intermediul site-ului midas.ro care le ofera serviciul “verificare stare contracte”. Aceasta optiune de verificare are nevoie de o parola, care se primeste automat in momentul in care contractul este tiparit in casa de amanet, iar cu ajutorul codului numeric personal se deschide o noua fereastra care iti arata starea contractului de cand a fost semnat.

Astfel, poti vedea oricand urmatoarele:
Data intocmirii contractului;
Ce tip de contract a fost deschis si pe cate zile s-a intocmit;
Care este data scadenta;
Descrierea amanuntita a produselor pe care le-ai lasat in amanet;
Care este suma care trebuie platita la data scadenta;
Dar si care este suma de plata in momentul in care verifici.