De multe ori, obtinerea unui imprumut de la o institutie bancara nu este o procedura tocmai simpla, care se rezolva in scurt timp. Exista o multime de politici pe care trebuie sa le respecti, dar si formalitati pe care esti obligat sa le indeplinesti. Atunci cand ai nevoie de un imprumut, de cele mai multe ori timpul este limitat, fapt care te obliga sa apelezi la alte solutii mult mai avantajoase.

Casa de amanet este o solutie pusa la dispozitie oricarei persoane majore, indiferent de sex, statut social sau de nationalitate. Este modalitatea prin care poti obtine cel mai usor o suma de bani, in conditii avantajoase, in schimbul unor obiecte de valoare pe care le detii, fara sa fii nevoit sa suporti o intreaga birocratie. Probabil te intrebi care sunt obiectele de valoare in schimbul carora poti obtine imprumuturi rapide avatanjoase.

Ei bine, ce faci cu electronicele pe care nu le mai folosesti?


Telefonul face parte din categoria electronicelor si este tot mai des inlocuit datorita tehnologiei care se schimba in mod constant. De multe ori pastram acasa telefoane care se afla intr-o stare perfecta de functionare, care arata foarte bine din punct de vedere estetic, dar nu avem suficient timp la dispozitie sa ne ocupam de vanzarea lor pe site-urile de specialitate. Un amanet de telefoane este locul ideal in care iti poti lasa telefoanele pe care nu le mai folosesti, in conditii avantajoase din punct de vedere financiar. Fiecare telefon primeste un pret pe loc, in functie de starea estetica si functionala, dar si in functie de accesoriile cu care vine in pachet si brand-ul pe care il poarta. Stim bine ca brand-ul Apple, spre exemplu, are un pret cu mult mai ridicat fata de alte brand-uri de telefonie mobila, iar acest aspect este valabil si in cazul telefonului lasat la casa de amanet.

Pe langa telefon, tableta, laptop, camere foto sau video, monitoare sau orice alte electronice de valoare, toate pot reprezenta o solutie rapida atunci cand ai nevoie de un imprumut pe loc. Sunt evaluate la un pret corect, conform pietei, intr-un mod cat mai transparent, in fata clientului si vandute in baza unui contract.

De ce sa ai incredere intr-o casa de amanet?


Serviciile pe care ti le ofera o casa de amanet sunt complet legate, realizate prin intermediul contractelor de primire, predare, iar bunurile lasate acolo sunt pastrate in deplina siguranta. Datorita unei case de amanet, poti obtine imprumuturi pe loc, fara sa ai nevoie de adeverinta de venit sau alte garantii. Telefonul sau orice alt bun pe care il lasi reprezinta garantia. Suma pe care trebuie sa o returnezi in momentul in care ridici bunul este stabilita inca de la inceput si trecuta in contract tocmai din acest motiv, nu exista riscul sa se schimbe pretul in defavoarea ta. Din contra, daca ai stabilit o perioada de 30 de zile si mergi sa il ridici mai devreme de atat, comisionul este mai mic si se calculeaza in functie de zilele in care produsul a stat in casa de amanet. Amanetul este locul care iti permite sa lasi o gama variata de produse, de la bijuterii din aur si argint, electronice, pana la amanet auto, care presupune lasarea gaj a masinii in schimbul unei sume importante de bani. Ridicarea masinii poate fi facuta oricand si presupune returnarea sumei primite, plus un comision minim stabilit initial. Casa de amanet iti poate prelungi si perioada stabilita initial, daca nu beneficiezi de suma. Termenul scadent poate avea o perioada suplimentara, tocmai pentru a te ajuta sa iti recuperezi bunul lasat initial.