Serviciile unui amanet sunt variate. In primul rand ca poti vinde catre o casa de amanet mai multe tipuri de bunuri: bijuterii din aur, argint, platina, electronice, electrocasnice, masini, dar si pentru faptul ca ofera sume de bani imprumut în schimbul obiectelor lasate pe termen scurt. Pe langa asta, o casa de amanet mai are si multe alte avantaje, descopera-le pe cele mai importante!

Un amanet ofera banii pe loc. Daca te afli intr-o situatie,care te preseaza si nu suporta amanare, atunci o casa de amanet este solutia ideala. Banii se ofera imediat in urma unei evaluari a produselor pe care le lasi, pe baza unui contract facut intre cele doua parti. Evaluarea este transparenta, astfel ca poti obtine raspunsuri la toate intrebarile pe care le ai. Cat costa gramajul de aur ori de argint, care este numarul de carate pe care il au bijuteriile aduse, dar si orice alte neclaritati pe care le poti avea.

Iti pastreaza bunurile in siguranta.


Bunurile pe care le lasi intr-o casa de amanet vor fi pastrate in siguranta pe toata perioada contractuala. Astfel ca nu va exista vreodata vreo situatie in care sa fie deteriorate sau pierdute. Este un loc sigur catre care poti vinde sau lasa produsele, indiferent de valoarea lor, pentru a obtine un imprumut rapid.

Iti ofera posibilitatea sa le vinzi.


Stim deja faptul ca poti lasa bijuterii gaj in urma unor sume de bani pe care le primesti pe loc, insa o casa de amanet iti ofera si posibilitatea sa vinzi produsele. Acest procedeu se face tot pe loc, in urma evaluarii primesti pe loc un raspuns in ceea ce priveste suma pe care o poti obtine.

Iti ofera posibilitatea sa cumperi.


O casa de amanet nu este doar locul in care poti sa vinzi, ci si sa cumperi la preturi avantajoase orice produse. Asa cum tu mergi si lasi anumite produse, la fel poti venii sa cumperi, daca iti doresti un telefon, spre exemplu. Preturile sunt cu mult mai mici decat in orice alt magazin de specialitate, dar starea produselor este perfect functionala. Sunt vandute tot de persoanele care au avut nevoie de o suma de bani repede sau de persoanele care nu le-au mai folosit pentru ca si-au cumparat altele.

Sunt apropiate de casa.


Sucursalele caselor avantajoase de amanet sunt in fiecare cartier, asa ca nu esti nevoit sa bati un drum lung pana la prima casa. Se regesesc in centrul orasului, dar si in fiecare cartier. Pentru ca timpul este important si multi dintre noi avem un program incarcat, casele de amanet au un program prelungit, astfel ca poti merge oricand in timpul zilei sau dupa amiaza.