Cu siguranta ai acasa multe obiecte, care iti ocupa locuinta si pe care nu le folosesti la adevarata lor valoare. Pentru a nu-ti ocupa locul din casa inutil si pentru a te bucura de cat mai mult spatiu, in avantajul tau este o casa de amanet. Ce obiecte poti lasa la amanet in urma carora sa primesti sume importante de bani?

Bijuterii.


Indiferent de tipul bijuteriilor, dar si de materialul din care sunt confectionate, acestea reprezinta solutia ideala prin care poti obtine un venit in plus. Mai mult ca sigur ai acasa bijuterii pe care le-ai primit cadou si care nu sunt pe placul tau ori pe care nu le mai porti, de ce sa le pastrezi? O casă de amanet îți primește bijuterii din aur, argint, platina si ti le evalueaza in functie de numarul de carate. In aceasta categorie se incadreaza inele, bratari, lantisoare, coliere, etc.

Tableta.


Datorita tehnologiei care se misca cu pasi repezi, telefonul este obiectul, care poate inlocui cu succes folosirea unei tablete. De cele mai multe ori, multi dintre noi, o pastram acasa degeaba, fara sa ne foloseasca la nimic. O casa de amanet iti poate evalua valoarea tabletei si te poate rasplati cu suma de bani aferenta, pe loc.

Laptop.


Daca ti-ai schimbat laptopul si nu stii ce sa faci cu cel vechi, atunci casa de amanet este cea mai buna solutie. Indiferent de model si de performante, un laptop face parte din gama variata de produse pe care le poti vinde catre o casa de amanet. Pretul iti este spus pe loc de catre un evaluator, iar banii ii primesti imediat in baza unui contract de vanzare.

Electrocasnice.


Aici vorbim despre o multime de produse pe care le ai acasa, nu le folosesti si iti ocupa spatiul. Sunt multe case de amanet, care primesc electrocasnice de mici si mari dimensiuni, iar sumele de bani oferite sunt pe masura. De ce ai pastra un aparat pe care nu il folosesti si de care o alta persoana s-ar putea bucura mai mult?

Telefon.


Este o sursa rapida de bani pe care o poti obtine din partea unui amanet. Cu siguranta mai ai pe acasa telefoane vechi pe care nu le mai folosesti, dar le-ai pastrat in casa doar de dragul amintirilor. Pe un telefon poti obtine o suma mare de bani, mai ales daca este unul in stare perfecta de functionare. Daca ai un telefon si al unui brand consacrat, atunci cu siguranta iti cresc sansele sa obtii mai multi bani.

Genti.


Accesoriile sunt si ele obiectele care pot fi lasate la o casa de amanet pentru un imprumut imediat. Gentile care poarta numele unui brand renumit sunt o solutie avantajoasa, daca iti doresti sa obtii o suma de bani pe loc. Sunt evaluate transparent de catre o persoana specializata, iar pretul iti este spus pe loc.

Masina.


Este un bun de  valoare in urma caruia poti sa primesti o suma mare de bani. Masina poate fi lasata intr-o casa de amanet care are acest serviciu pe o perioada stabilita initial, in urma unui contract intre cele doua parti. Casa de amanet se obliga sa ti-o pastreze in conditii corespunzatoare si sa o inapoieze in momentul in care mergi sa restitui suma de bani.