Sunt din ce in ce mai multe case de amanet disponibile in Bucuresti si majoritatea dintre ele iti promit ca te pot ajuta in cele mai grele situatii pe care le poti intampina cu banii, in anumite momente.
Cu totii putem trece prin evenimente dificile din punct de vedere financiar, fiind uneori situatii in care nu mai vedem o rezolvare rapid. Pentru astfel de momente exista o casa de amanet!

Experienta unei astfel de activitati si-a spus cuvantul ani la rand datorita clientilor multumiti care au apelat la acest serviciu. Amanetul presupune un ajutor, respectiv o suma de bani imprumutata, in schimbul unor obiecte ca si garantie, fie ca vorbim despre bijuterii, aur, argint, autoturisme, telefoane sau electrocasnice. Indiferent de obiectele pe care vrei sa le valorifici, o casa de amanet iti pune la dispozitie intr-un mod transparent sume avantajoase, care sa te ajute atunci cand ai nevoie.

N-ai apelat pana acum niciodata la o casa de amanet? Iata ce trebuie sa stii!

Cele mai la indemana obiecte pe care fiecare dintre noi le avem acasa si care ne pot ajuta rapid atunci cand avem nevoie de bani sunt bijuteriile. Daca alegi sa iti duci o cantitate de aur la amanet atunci te vei bucura imediat de suma de bani corespunzatoare gramajului de aur. Pretul aurului la amanet difera in functie de calitatea acestuia, aur de 14K, de 18K sau de 24K. Cand vrei sa afli pret aur la amanet atunci cel mai indicat este sa mergi direct intr-o casa de amanet.  Nu te speria, nu se intampla nimic rau cu aurul pe care l-ai lasat in amanet, asa cum l-ai lasat, la fel il vei si recupera pentru ca o casa de amanet iti ofera increderea de care ai nevoie.

Trebuie sa stii faptul ca exista posibilitatea atat de amanetare a obiectelor, cat si de vanzare a lor.

Amanetarea presupune lasarea obiectelor pentru o perioada de timp, pana la 30 de zile, cu posibilitatea de prelungire. In functie de durata se stabileste un comision pe care te angajezi sa il restitui in momentul in care mergi sa iti ridici obiectele lasate.

Vanzarea presupune lasarea obiectelor definitiv, suma de bani nu mai trebuie restituita, dar nici nu iti mai poti ridica produsele, doar daca esti dispus sa le cumperi ulterior, in cazul in care mai sunt disponibile.

Indiferent de modalitatea pe care o alegi, banii ii primesti pe loc.

Platesti un comision mai mic daca ridici produsele mai repede.

Trebuie sa mai stii faptul ca daca mergi sa ridici obiectele mai devreme decat ai stabilit, respectiv 30 de zile, vei plati mai putin comision decat suma stabilita pentru revendicare.

Comisionul este stabilit in functie de cat timp pastrezi obiectele in amanet. Cu cat le pastrezi mai putin timp, cu atat platesti un pret mai mic.