(sursa foto: pixabay.com)

De-a lungul timpului s-au format cateva idei preconcepute despre casele de amanet care i-au facut pe unii oameni sa le evite chiar si atunci cand aveau cea mai mare nevoie de bani.


Iata care sunt cele mai raspandite 4 idei gresite despre casele de amanet:

”Toate casele de amanet profita de nevoile clientului”
Casele de amanet reprezinta de multe ori o solutie salvatoare pentru un client care are nevoie urgenta de bani și in niciun caz nu profita de nevoile sale. Poti sa consideri casa de amanet ca o banca care iti imprumuta banii necesari, dar la conditii mult mai avantajoase. Practic, tu iti lasi un obiect de valoare la casa de amanet, incasezi banii de care ai nevoie, urmand ca peste cateva zile sau luni (in functie de contractul incheiat) sa vii sa iti recuperezi obiectul amanetat. Noi ne asiguram ca bunurile tale se vor intoarce negresit la tine, tocmai de aceea am stabilit cele mai lungi termene de asteptare de pe piata!

”Pretul oferit la evaluarea produselor este mic”
In momentul in care mergi la o casa de amanet ai de-a face cu oameni profesionisti, care au facut diferite cursuri tocmai pentru a sti cum sa evalueze un anumit produs. Nimeni nu vrea sa te pacaleasca sau sa iti ofere mai putin pe obiectul amanetat, ci cautam solutii avantajoase pentru ambele parti implicate. Cu siguranta nu iti vom putea oferi un pret din magazin pe un produs ce nu arata tocmai bine sau nu functioneaza ca nou, insa ne vom asigura ca tu primesti cel mai bun pret astfel incat sa fii mereu in castig.

Casele de amanet nu sunt serioase”

Dintotdeauna casele de amanet au fost vazute ca o solutie de ultim moment, daca banca nu iti aproba creditul si ai nevoie urgenta de bani. Casele de amanet sunt la fel de serioase ca bancile, singura diferenta fiind birocratia. Daca la banca trebuie sa duci un teanc de documente si sa astepti cateva zile pana sa afli daca ti se aproba sau nu creditul, o casa de amanet iti va cere sa semnezi un contract si in cateva minute de la semnare, vei avea banii. Mai mult decat atat, de multe ori, casa de amanet este vazuta ca o piata de schimb pentru obiectele de care nu mai ai nevoie si ocupa prea mult loc in casa. De ce sa incerci sa il vinzi si sa obtii poate un pret mai mic cand il poti duce la un amanet Bucuresti sa iti fie evaluat de un specialist si sa te alegi cu o suma de bani corecta? Sa nu mai vorbim de timpul pe care il economisesti cu ajutorul unei case de amanet.

Nu toate obiectele sunt acceptate”

Daca acum cativa ani, puteai duce doar obiecte de mare valoare cum ar fi un televizor cu ecran plat sau un laptop, astazi poti duce la o casa de amanet aproape orice. La casa noasta de amanet poti lasa chiar si masina daca ai nevoie urgenta de bani si nu stii cum sa faci rost de ei! Noi ne asiguram ca masina sa se reintoarca la tine in stare perfecta.

  • Daca ai cautat mult timp o casa de amanet in Bucuresti serioasa, care sa iti ofere un pret bun pentru obiectele pe care doresti sa le amanetezi si nu ai gasit-o inca, inseamna ca nu ai cautat unde trebuie! Noi te asteptam cu o gama larga de produse si servicii de amanet in fiecare sector al Bucurestiului! Nu ezita sa ne contactezi oricand ai nevoie urgenta de bani si nu numai! Iti punem la dispozitie si un card de fidelitate cu care poti beneficia de tot felul de conditii avantajoase cum ar fi reduceri de comisioane, curs preferential sau transfer de bani printr-un serviciu financiar!