(Sursa foto: Pexels.com)

Se intampla sa te afli in situatia de a avea nevoie de o suma de bani pentru a rezolva o urgenta financiara. Multi dintre noi trecem printr-o astfel de circumstanta la un moment dat.
Ai in vizor telefonul mobil pentru a face rost de suma de bani dorita? Daca esti in cautarea unui amanet telefoane Bucuresti ai luat o decizie potrivita. Poti sa oferi smartphone-ul imprumut si sa obtii pe loc suma dorita. Foarte important, tine cont ca ai si posibilitatea sa il vinzi la amanet, caz in care nu mai ai grija returnarii banilor.

 Procesul de amanetare este unul convenabil, simplu, rapid. Chiar daca te duci pentru prima data, nu ai de ce sa te simti intimidat sau sa ai vreo temere.

Trucuri pentru a obtine un pret bun pentru un telefon la amanet

Pregatirea pentru a amaneta smartphone-ul este de fapt mai lunga decat vizita in sine la amanet. In plus, daca te gandesti sa il vinzi, cel mai simplu mod este la amanet, economisesti timp si bani. Fara sa mai platesti anunturi pe net si fara sa te intalnesti cu diferiti potentiali cumparatori, ai banii pe loc.

Daca ai decis sa vinzi sau sa amanetezi smartphone-ul, sunt cateva aspecte pe care este necesar sa le iei in considerare:
- brandul
- modelul
- cat de nou este
- starea in care se afla
- prezenta tuturor componentelor
- cererea pentru acel model

Este important sa intelegi aceste aspecte, deoarece vor reusi sa te ghideze in procesul de pregatire al telefonului pentru amanet, astfel incat sa obtii o foarte buna oferta de bani.

Este esential sa iti cunosti telefonul foarte bine, practic sa stii sa il vinzi, deci sa ii poti prezenta toate caracteristicile. Este necesar sa cunosti nu doar brandul si modelul, ci si limita de stocare (16 GB, 64 GB sau 128 GB), pretul difera si in functie de acest aspect.

Tine cont si ca valoarea difera intre iPhone si Samsung. Indiferent insa de ce telefon vrei sa duci la amanet, fie model mai nou sau mai vechi, conditia in care se prezinta este un aspect esential. Un telefon vechi, lovit, dar si murdar inseamna implicit o suma mica de bani. Este important sa oferi o curatare atenta a telefonului inainte de a ajunge la amanet, astfel incat sa il prezinti in cea mai buna lumina posibila.

Sansele vor fi de partea ta daca iei in considerare si un alt aspect, sa duci telefonul impreuna cu piesele lui adiacente, incarcatorul, castile. Daca esti genul de persoana care pastreaza cutia originala, acest lucru te va avantaja foarte mult in aceasta situatie. Prin urmare, daca mai pastrezi ambalajul, atunci ia-l cu tine, pretul pe care il vei obtine pentru telefonul tau va creste.

Realizeaza un back-up al telefonului si sterge datele personale (fotografii, contacte, aplicatii, muzica, fisiere). Prin urmare, foloseste-te de un computer sau laptop si salveaza-ti toate datele din telefon acolo.

O alta bila alba atunci cand vrei sa duci telefonul la amanet, insa cu scopul de a il vinde, este si dezactivarea functiei Find My iPhone sau Find My Device (in cazul Android).

Midas Amanet iti ofera cele mai avantajoase sume de bani pentru bunurile tale, relatia construita cu clientii se bazeaza pe incredere, sinceritate, profesionalism.