(Sursa foto: Ecommerce-europe.eu)

Numeroasele cadouri, pregatirea sarbatorilor, un concediu binemeritat in decembrie, toate acestea se pot resimti insa din punct de vedere financiar in prima luna din noul an. Ianuarie este privita ca luna cea mai lunga pana la sosirea salariului, tocmai pentru ca banii au fost cheltuiti in avans cu ocazia Craciunului si a revelionului. Astfel, inca din prima saptamana a lui ianuarie se cauta solutii pentru o redresare financiara.

Pentru ca nici prietenii nu se afla intr-o situatie mai buna din punct de vedere al banilor si pentru ca nevoia de bani este urgenta, o solutie o reprezinta vizita la amanet, fie el amanet electronice sau unul de bijuterii.

De ce sa alegi un amanet?

- reprezinta un mod legal de a obtine bani foarte repede;
- cerintele sunt minime, spre deosebire de cele impuse de banca;
- obtii suma dorita, indiferent de numarul de credite;
- obtii banii de care ai nevoie in aceeasi zi, fara drumuri suplimentare, adeverinte si alte documente, asadar fara consum de timp si energie;
- ai la dispozitie o mare varietate de obiecte pe care le poti oferi cu imprumut amanetului, pe baza carora obtii banii doriti: bijuterii din aur, argint, platina (fie ele si lantisoare rupte), smartphone-uri, tablete, smart tv-uri, sistem home cinema, aspirator, cuptor cu microunde, robot de bucatarie s.a.;
- ai optiunea de a vinde bijuteriile, electronicele si electrocasnicele de care nu mai ai nevoie, prin urmare obtii banii fara sa mai ai nicio obligatie ulterioara, nicio indatorire sau grija;

Vizita la amanet

Este important sa stii faptul ca un amanet cu servicii complete iti pune la dispozitie optiunea de a oferi cu imprumut nu doar bijuterii, ci si electronice, electrocasnice si chiar autoturisme. Prin urmare, un amanet cu experienta in piata iti ofera posibilitatea sa lasi amanet o gama larga de obiecte. Nu te impiedica de ideea ca tu nu ai ce obiect sa duci la amanet. Gandeste-te ca in casa fiecaruia dintre noi zac lucruri care nu sunt folosite.

Ai primit un laptop nou sau telefon de Craciun? Ce faci cu cele vechi? Ai un playstation care sta degeaba sau un espressor primit cadou pe care l-ai folosit maxim de doua ori? Analizeaza asadar obiectele din casa ta si vei realiza ca de fapt ai mai multe lucruri de dus la amanet decat ai fi crezut.

Cu totii schimbam telefoanele la o perioada scurta de timp, astfel amanetul de electronice are dezvoltata foarte bine aceasta parte, include deci un amanet telefoane. Daca de-alungul anilor ai adunat mai multe bijuterii decat gadgeturi, unele dintre ele nu le mai porti si le consideri invechite, stii deci ce poti sa faci cu ele. O vizita la amanetul de bijuterii va fi asadar de bun augur.

Vinde obiectele de care nu mai ai nevoie la amanet

Este in natura umana sa strangem lucruri, sa agonisim. Daca ar fi sa facem o analiza a lucrurilor din casa noastra, vom constata ca multe dintre ele nu au mai fost folosite de vreme indelungata. Fie ca este vorba de inelul cu piatra de la fostul prieten, de al doilea cuptor cu microunde primit cadou, de aspiratorul pe care vrei sa il schimbi, lista poate continua in ritmul acesta.

Partea buna este ca toate aceste obiecte le poti vinde la amanet. Primesti banii in urma evaluarii fiecarui obiect, pe loc, in baza unui contract de o zi, fara nicio indatorire ulterioara. Este necesar sa ai la tine doar buletinul si sa fii implinit varsta de 18 ani.

Incepe anul 2018 cu forte proaspete, cu bani in portofel, fii motivat si increzator. Fiecare problema are o rezolvare, chiar daca este de natura financiara. La multi ani!