(Sursa foto: Self Lender.com)

Daca te gandeai de ceva timp sa intri intr-un amanet, luna decembrie te va determina cu atat mai mult sa gasesti o solutie salvatoare pentru situatia ta financiara. Cunoscuta si ca luna cadourilor, apropierea sarbatorilor poate fi un motiv de stres si ingrijorare din dorinta de a putea acoperi toate cheltuielile.

Chiar si persoanele care nu au nici cea mai mica problema cu banii in restul anului, in luna decembrie lucrurile scapa de sub control.

Iesi din situatia de urgenta cu o solutie salvatoare, o vizita la amanet, fie ca este vorba de amanet bijuterii, electronice sau amanet auto.

De ce este o idee buna sa mergi la amanet in luna decembrie?

- Obtii bani pe loc pentru toate cadourile pe care doresti sa le faci tuturor celor dragi;
- Iti poti lua familia in vacanta la ski sau intr-o alta destinatie, astfel incat sa va bucurati din plin de momente de relaxare;
- Profiti de toate reducerile sezonului de iarna;
- Te redresezi financiar. In cazul in care anul acesta a fost unul cu cheltuieli multe, cu datorii, este oportun sa faci rost de banii de care ai nevoie acum. Cu siguranta anul care incepe va fi unul mai bun!

Scapa de ce este vechi, bucura-te de nou!

Daca ti-ar prinde grozav de bine o suma de bani in prag de sarbatori, tine cont de faptul cu un amanet iti ofera pe langa serviciul de imprumut si pe cel de vanzare. Poate fi bijuterie, obiect electrocasnic sau masina. Prin urmare, oferi obiectul spre vanzare, obtii banii de care ai nevoie, te bucuri de ei si nu mai ai nicio datorie, nicio grija ulterioara.

Elibereaza spatiul casei de obiectele pe care nu le mai folosesti, creeaza loc pentru unele noi. Banii obtinuti in urma vanzarii te vor ajuta sa te simti minunat  si sa ai un inceput de an plin de incredere, optimism si spor.

Realizeaza o lista cu obiectele pentru amanet

Fie ca le vei da cu imprumut sau te-ai decis sa le vinzi, lista obiectelor pe care le poti da amanetului este una lunga. Asadar ce ai de facut?

- Cutia de bijuterii: bratari, ceasuri, brose, bijuterii vintage, lantisoare rupte, medalioane, un inel de la un fost iubit, toate acestea nu le-ai mai purtat. Pune-le intr-un saculet si mergi cu ele la un amanet bijuterii. Foarte important de stiut, un amanet accepta atat bijuterii din aur, dar si de argint sau platina.
- Electronice: Gandeste-te ce laptop, ce tableta, ce joc video stii ca nu l-ai mai folosit de multa vreme. Nu lasa sa se pune praful. Du-le la un amanet electronice si obtine banutii de care ai atata nevoie.
- Masina: Te gandeai de mult sa faci mai multa miscare, sa profiti de mersul pe jos? Un amanet auto iti va pastra masina la loc sigur. Mai precis, daca ai nevoie de o suma considerabila de bani, ofera cu imprumut masina la amanet. Aceasta va fi evaluata potrivit unor criterii precum marca, model, anul fabricatiei. Masina va fi pastrata pana la inapoierea banilor intr-un parc auto monitorizat non-stop.

Midas Amanet iti ofera servicii complete, fara adeverinta de venit, fara timp de asteptare, fara energie consumata, primesti pe loc banii de care ai nevoie pentru ca tu sa te bucuri de sarbatori asa cum ti-ai dorit.